This is a 24 hours run around a 400m track.

Modeled after the Soo Chow 24hrs International Ultra Marathon in Taiwan, UM24 aims to grow into the premier event for the South East Asia region.

There will also be 2x 12 hours run

  • (1x from 8am to 8pm - 12D)
  • (1x from 8pm to 8am - 12N)

There will be 4x 6 hours run
  • (1x from 8am to 2pm - 6D1)
  • (1x from 2pm to 8pm - 6D2)
  • (1x from 8pm to 2am - 6N1)
  • (1x from 2am to 8am - 6N2)

24 hour runners will run on lane 2 & 3, with lane 3 being used for overtaking

12 and 6 hours runners will run on lane 4, 5 and 6, with lane 5& 6 being used for overtaking

Since the first introduction in 2019, besides the above time-based race formats, we are also continuing with a new distance-based general category as below:
  1. Full Marathon of 42.2km (COT: 8 hours)
  2. 50 km (COT: 10 hours)
  3. 50 miles (COT: 16 hours)
  4. 100 km (COT: 18 hours)
  5. 100 miles (COT: 26 hours)

These categories will share Lane 7 & 8. Lane 8 will be used for overtaking.

Race Information

Date : 14th-15th Jan 2023
Location : Stadium Jugra, Banting, Selangor
Race Categories : Time based (24hrs, 12hrs & 6hrs), Distance based (42.2 km, 50 km, 50 miles, 100 km & 100 miles)

Registration Fee

Categories

Early Bird
until 31 Oct 2022

Standard
until 31 Dec 2022

Late Entry
until 13 Jan 2023
24 hrs RM 250 RM 300 RM 350
12 hrs RM 200 RM 250 RM 300
6 hrs RM 180 RM 220 RM 250
100 Miles RM 250 RM 300 RM 350
100 km RM 200 RM 250 RM 300 
50 Miles RM 190 RM 240 RM 280
50 km RM 180 RM 220 RM 250
42.2km RM 160 RM 200 RM 230

Race Schedule

Time Based
Categories

Start Time

Finish Time 

24 hrs 8:00 am Sat 14th Jan 2023 8:00 am Sun 15th Jan 2023
12 hrs (D) 8:00 am Sat 14th Jan 2023   8:00 pm Sat 14th Jan 2023 
12 hrs (N) 8:00 pm Sat 14th Jan 2023   8:00 am Sun 15th Jan 2023
6 hrs (D1) 8:00 am Sat 14th Jan 2023 2:00 pm Sat 14th Jan 2023
6 hrs (D2) 2:00 pm Sat 14th Jan 2023 8:00 pm Sun 14th Jan 2023
6 hrs (N1) 8:00 pm Sat 14th Jan 2023 2:00 am Sun 15th Jan 2023
6 hrs (N2) 2:00 am Sun 15th Jan 2023 8:00 am Sun 15th Jan 2023

Distance Based
Categories

Start Time

Cut Off Time

100 Miles 6:00 am Sat 14th Jan 2023 8:00 am Sun 15th Jan 2023 (26 hours)
100km 12:00 noon Sat 14th Jan 2023 8:00 am Sun 15th Jan 2023 (18 hours)
50 Miles 4:00pm Sat 14th Jan 2023 8:00am Sun 15th Jan 2023 (16 hours)
50km 8:00 pm Sat 14th Jan 2023 6:00 am Sun 15th Jan 2023 (10 hours)
42.2km 8:00 pm Sat 14th Jan 2023 4:00 am Sun 15th Jan 2023 (8 hours)

Event T-Shirt Size Chart

Awards

Categories

Awards

24 hrs Top 3 Men & Top 3 Women
12 hrs Top 3 Men & Top 3 Women (Day and Night)
6 hrs Top 3 Men & Top 3 women (D1, D2, N1 & N2)
100 Miles Top 3 Men & Top 3 Women (subject to number of participants)
100 km Top 3 Men & Top 3 Women (subject to number of participants)
50 Miles Top 3 Men & Top 3 Women (subject to number of participants)
50 km Top 3 Men & Top 3 Women (subject to number of participants)
42.2km Top 3 Men & Top 3 Women (subject to number of participants)

Water Stations

  • Water Station beside Lane 1 for 24 hours runners
  • Water stations besides Lane 9 for 12 and 6 hrs, and Distance Based Categories
  • Portable Toilet: 4

Medics

2x Medics at UM Arena

Tents = 6x for 24hrs, 12 hrs and 6hr, Distance-based Categories

Parking Facilities

Stadium Jugra in Banting has plenty of parking space, especially during the weekends.

Participant's Waiver

By entering this event, you agree to not hold the organizer, co-organizer/s, their representatives and/or their sponsors liable for all costs or expenses that may arise from your participation in the event.

You will waive all claims for any and all injuries, death and/or invalidity to yourself or any persons under your care which may be caused by any action or failure to action by the organizer, members and/or employees that arises directly or indirectly during the course of the event, or arising as a result of the event.

You assume liability for any loss, damage or liability from the above event.

Contact Information

Organizer Name: Endurance Nature Sdn Bhd
Contact No.: +6013-277 6289
Email: seowkong.ng@gmail.com